Forest Art Festival: Συνάντηση Τεχνών στο δασάκι της Παναγούδας

Action Team, δήμος Καβάλας, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ΔΗΠΕΘΕ θα παρουσιάσουν 6 βασικές Τέχνες με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο στις 30 Σεπτεμβρίου και στη 1 Οκτωβρίου 2017

Μια καινούρια αφορμή για συνάντηση ανθρώπων και Τεχνών γεννιέται στην Καβάλα… Πρόκειται για το “Forest Art festival”, ένα εντυπωσιακό θεματικό φεστιβάλ Τεχνών που θα λάβει χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017 στο δασάκι της Παναγούδας και διοργανώνεται από την ομάδα νέων Action Team-Καβάλα.

Από τις 18:00 μέχρι τις 23:30 στις 30 Σεπτεμβρίου και από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 στη 1 Οκτωβρίου θα εκτυλίσσονται ανά πάσα στιγμή οι 6 βασικές Τέχνες με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες που προέρχονται από όλον τον κόσμο.

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι ο δήμος Καβάλας, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και το ΔΗΠΕΘΕ, ενώ στο χώρο θα φιλοξενούνται εκθέσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, προβολές, bazzar, χορευτικά δρώμενα κ.α.

Κι όπως αναφέρουν οι διοργανωτές σχετικά με το στόχο του Φεστιβάλ: «Θα γίνει μια ενδελεχής προσπάθεια για να δοθεί η τιμή που αρμόζει στις Τέχνες που τόσο ομορφαίνουν και αναδύουν τις ψυχές αλλά και τις προσωπικότητες των ανθρώπων. Τέλος, θα “ζωντανέψει” και θα προβληθεί ένα πανέμορφο συνοικιακό δασάκι όπου παραμένει ανεκμετάλλευτο».

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα δημοσιευτεί πολύ σύντομα, ενώ υπενθυμίζεται ότι όλες οι εκδηλώσεις αφορούν και τα παιδιά.