Καβάλα: Ένα… «περίεργο» τροχαίο κοντά στον κόμβο του Φαλήρου

Αυτοκίνητο προσέκρουσε στο κράσπεδο και «ξήλωσε» μεταλλικά κολονάκια - Μίνι-μποτιλιάρισμα λόγω «φρακαρισμένης» εισόδου Βενιζέλου

Λίγο μετά τις 14:15 το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2017, ένα… ανεξήγητο τροχαίο σημειώθηκε κοντά στον κόμβο του Φαλήρου, στη δυτική είσοδο της οδού Βενιζέλου. Οδηγός αυτοκινήτου, ερχόμενος από την 7ης Μεραρχίας με κατεύθυνση προς τη Βενιζέλου, πήρε τη στροφή περισσότερο «ανοιχτά» απ’ ό,τι κι ο ίδιος υπολόγιζε, με αποτέλεσμα να «χτυπήσει» στο κράσπεδο και με τη φόρα της κίνησής του να «ξηλώσει» ούτε ένα ούτε δύο αλλά… τέσσερα κολονάκια!

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο σημείο. Τα κολονάκια όμως άρχισαν να «τρέχουν» επί της Βενιζέλου, με δύο από αυτά να καταλήγουν σχεδόν… 50-60 μέτρα πιο κάτω!

Λόγω του ότι το όχημα δεν μπορούσε να μετακινηθεί, για λίγα λεπτά «φράκαρε» η είσοδος της οδού Βενιζέλου, αφού δεν υπήρχε ο απαραίτητος χώρος για να «περάσει» το αστικό λεωφορείο. Τελικά, απομακρύνθηκαν οχήματα από την απέναντι μεριά του δρόμου και ο δρόμος «άνοιξε». Δείτε φωτογραφίες από το «περίεργο» αυτό συμβάν το οποίο, ευτυχώς, είχε μόνον υλικές ζημιές.