Ασφαλτόστρωση στην 7ης Μεραρχίας, μέρα δεύτερη: Με καθυστέρηση η έναρξη των εργασιών λόγω… Μητσοτάκη!

Εντός του χρονοδιαγράμματος οι εργασίες - Αστάθμητοι παράγοντες για την ολοκλήρωση του έργου ο (κακός) καιρός που προβλέπεται...

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς «κινείται» το έργο της ασφαλτόστρωσης της 7ης Μεραρχίας που ξεκίνησε την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017. Κατά την πρώτη μέρα των εργασιών ολοκληρώθηκε η «απόξεση» και το στρώσιμο με νέα άσφαλτο του 1/3 των συνολικά τεσσάρων «κομματιών» που περιλαμβάνει η εργολαβία στο δεξιό μέρος της καθόδου της οδού (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η ασφαλτόστρωση, σύμφωνα με το πρόγραμμα του αναδόχου εργολάβου, αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες -οι προβλέψεις της ΕΜΥ για το διήμερο «δίνουν» βροχές στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας- αλλά και από την ύπαρξη άλλων αστάθμητων παραγόντων…

Για παράδειγμα, σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δεν θα ξεκινήσουν από πολύ νωρίς το πρωί, αλλά θα υπάρχει καθυστέρηση δύο τουλάχιστον ωρών, καθώς η Τροχαία Καβάλας δεν θα δώσει την άδειά της αν πρώτα δεν «περάσει» από την 7ης Μεραρχίας ο… Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να κατευθυνθεί προς την Ελευθερούπολη όπου θα συναντήσει στις 09:00 τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και κατόπιν θα κάνει μια στάση στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων προτού συνεχίσει για την πόλη της Δράμας.