Βυθισμένοι στο σκοτάδι κεντρικοί δρόμοι των Ποταμουδίων στην Καβάλα

Από το τέλος της Ομονοίας και μέχρι την Ορέστου οι κάτοικοι ανέβαιναν με... φακούς για 4 μέρες-Το μόνο... ορατό μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ήταν ο κίνδυνος ατυχήματος ειδικά μπροστά από το Κλειστό των Ποταμουδίων

Για περίπου 4 μέρες είχαν βυθιστεί στο σκοτάδι κεντρικοί δρόμοι στα Ποταμούδια στην Καβάλα, με τους κατοίκους να χρησιμοποιούν φακούς και το φως των… κινητών τους για να κατέβουν στο κέντρο ή για να ανέβουν στα σπίτια τους.

Το σκοτάδι ξεκινούσε από το τέλος της οδού Ομονοίας στη συμβολή με την Αριστ. Στάνη και συνεχίζεται μέχρι και την οδό Ορέστου. Ειδικά, δε, μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων και στους δρόμους πάνω από αυτό, το σκοτάδι εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς, καθώς γίνονται τελευταία στιγμή ορατοί από τα διερχόμενα οχήματα, ενώ ευνοεί και παραβατικές συμπεριφορές.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το… σκοτάδι πέφτει πάνω από δρόμους της συγκεκριμένης συνοικίας και της γειτονιάς του Προφήτη Ηλία, καθώς πολλές λάμπες του δημόσιου φωτισμού ανάβουν κατά το… δοκούν, όμως αυτή τη φορά το φαινόμενο είναι μαζικό και διαρκεί μέρες (για την ακρίβεια, νύχτες).

Τελικά εγένετο… φως την πέμπτη μέρα, αφού η βλάβη αποκαταστάθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017.