«Νήσος Ρόδος»: Το πρώτο πλωτό Δωμάτιο Απόδρασης είναι γεγονός (βίντεο)

Όσοι ταξιδέψουν με το πλοίο της Hellenic Seaways από Καβάλα προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα έχουν την ευκαιρία να... αποδράσουν διπλά για τις διακοπές τους παίζοντας ένα καινοτόμο παιχνίδι που κάνει θραύση

Τα escape rooms είναι μια καινούρια μόδα στο πεδίο των παιχνιδιών δράσης και μυστηρίου που κάνει θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως όταν συνδυάζονται με την… απόδραση των διακοπών, γίνονται ακόμα πιο θελκτικά στο κοινό.

Αυτό σκέφτηκε και η Hellenic Seaways, φτιάχνοντας το πρώτο πλωτό Δωμάτιο Απόδρασης για τους πελάτες της, ανάγοντας, παράλληλα, το ταξίδι σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς έχουμε δει σε πλοία από καζίνο και εμπορικά κέντρα μέχρι θέατρα και κινηματογράφους, escape room, όμως, όχι, κάτι που σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στο marketing των ακτοπλοϊκών εταιριών.

Συγκεκριμένα, η Hellenic Seaways σε συνεργασία με το Mystery Lab, παρουσιάζουν το πρώτο escape room σε πλοίο. Όσοι ταξιδέψουν με το Νήσος Ρόδος για Πάρο, Νάξο, Πάτμο, Άγιο Κήρυκο, Φούρνους, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και Καβάλα και αντίστροφα, μπορούν να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια απόδρασης!

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου εδώ και Δωματίου Απόδρασης εδώ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο-promo της εταιρίας για την καινοτομία του escape room.