Εκατοντάδες επισκέπτες στη Γιορτή Μελιού στον Πρίνο της Θάσου

Με τον πιο γλυκό... τρόπο γιόρτασε τα 42 χρόνια λειτουργίας του ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2017

Τα 42 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2017 ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου. Στον υπαίθριο χώρο μπροστά από το κτίριο όπου στεγάζεται ο Συνεταιρισμός στον Πρίνο της Θάσου στήθηκαν αυτοσχέδια παγκάκια, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους εκατοντάδες επισκέπτες-ντόπιους και τουρίστες-που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την… γλυκιά εκδήλωση.

Η γιορτή περιελάμβανε ομιλίες από μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού, χορούς από πολιτιστικά σχήματα του νησιού και φυσικά γεύσεις με μέλι και καρύδια.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, o δήμαρχος Θάσου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία Τούρκων χορευτών από την Κωνσταντινούπολη που κατέπληξαν τους παραβρισκόμενους με τις χορευτικές τους επιδόσεις σε συρτάκι και χασαποσέρβικο, ενώ έγιναν ανάρπαστες οι συσκευασίες (μικρές και μεγάλες) διαφόρων ειδών μελιού από τους επισκέπτες.