Καβάλα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε κίνηση

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας - Άγνωστη προς το παρόν η αιτία της πυρκαγιάς

Στις 15:45 περίπου μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Αυγούστου 2017, εκδηλώθηκε φωτιά στο εσωτερικό ΙΧ αυτοκινήτου που κινούνταν επί της οδού 7ης Μεραρχίας με κατεύθυνση προς Δράμα. Ο οδηγός, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τη φωτιά, ακινητοποίησε το όχημα, παρκάροντάς το στην υπαίθρια παρκίδα λίγο πιο πάνω από το Egnatia Hotel και βγήκε από αυτό.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας ήταν άμεση. Οι πυροσβέστες, με γρήγορες κινήσεις, κατάφεραν να θέσουν αρχικά υπό έλεγχο και κατόπιν να σβήσουν τη φωτιά, χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές αλλά και χωρίς να προκληθούν ζημιές σε άλλα, παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε ανάμεσα στη μηχανή και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, γι’ αυτό και οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να «σπάσουν» με λοστό παράθυρα για να έχουν πρόσβαση στη φωτιά. Για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.