Μόνιμη στέγη για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλίτσα

Τα παιδιά δέχονται τη φροντίδα παιδαγωγών, ψυχολόγου, κοινωνικής λειτουργού, νοσηλευτών και οδηγών-Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 τα καλοκαιρινά bazaars σε Ηρακλίτσα και Νέα Πέραμο

Το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλίτσα έχει ήδη υποδεχτεί τα παιδιά που θα μένουν μόνιμα εκεί και έχουν αρχίσει να ζουν μια ήρεμη και προστατευμένη ζωή, όπως αξίζει να ζει κάθε παιδί.

Αυτή την εποχή κάνουν τα μπάνια τους στην θάλασσα, διαβιούν σε αρμονικό περιβάλλον και έχουν κοινές δραστηριότητες, μέχρι να αρχίσει σε ένα μήνα το σχολείο που θα τα βάλει σε ένα πιο «σφιχτό» πρόγραμμα με πιο μεγάλες ευθύνες, με διαβάσματα και φροντιστήρια.

Στο μόνιμο πλέον σπίτι τους τα παιδιά δέχονται τη φροντίδα παιδαγωγών, ψυχολόγου, κοινωνικής λειτουργού, νοσηλευτών και οδηγών, φτιάχνοντας όλοι μαζί μια οικογένεια που ζει μέσα σε αρμονία.

Έκκληση για στήριξη μέσα από τα καλοκαιρινά bazaars

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» και φέτος το καλοκαίρι προσκαλεί της φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 διοργανώνει τα  bazaar του φετινού καλοκαιριού στον πεζόδρομο της Νέας Ηρακλίτσας και στην πλατεία της Νέας Πέραμου. Και τις δύο ημέρες τα bazaar θα λειτουργούν από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ, ώρες δηλαδή που η θερμοκρασία πέφτει και υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα των τουριστών.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ η Κοινωνιολόγος του Περιφερειακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης στην Καβάλα Καλλιόπη Κλουφά, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού, καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Τα είδη που θα εκτεθούν στα καλοκαιρινά bazaars είτε είναι αγορασμένα από εταιρίες με τις οποίες έχει συνεργασία το «Χαμόγελο του Παιδιού» ή κατασκευάζονται στα Εθελοντικά Εργαστήρια που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

Μπορούν όλοι να αγοράσουν πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού, ενώ τα χρήματα από τις πωλήσεις θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Κι αν δεν μπορέσει κάποιος να βρεθεί σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορεί να βρει όλα τα καλοκαιρινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.