Καβάλα: Έσπασαν εκκλησάκι στο Περιγιάλι και συνελήφθησαν

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών πρόκειται για πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο camp του Ασημακοπούλου-Προηγήθηκε διαπληκτισμός των νεαρών με ηλικιωμένο ζευγάρι

Ένα ανοίκειο περιστατικό για την Καβάλα συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2017 στο Περιγιάλι, στο οποίο εμπλέκεται μια παρέα νεαρών-σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών πρόκειται για πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο camp του Ασημακοπούλου-και οι οποίοι έσπασαν ένα μικρό εκκλησάκι που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου, απέναντι από το γήπεδο Ανθή Καραγιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 23:00 η παρέα των νεαρών προσφύγων-σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες περαστικών-που έκανε βόλτα στην παραλία του Περιγιαλίου διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Οι νεαροί μετά τον διαπληκτισμό «ξέσπασαν» στο εκκλησάκι το οποίο κλότσησαν και το έριξαν κάτω κι αμέσως τράπηκαν σε φυγή.



Περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, με μια ομάδα ΔΙΑΣ να σπεύδει μέσα σε περίπου ένα τέταρτο στο σημείο, να εντοπίζει τους νεαρούς και να τους συλλαμβάνει. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, το οποίο, πάντως, προήλθε από έναν προσωπικό διαπληκτισμό κι όχι από άλλη αφορμή, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες.