Τροχαίο προξένησε φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στο Περιγιάλι (φωτογραφίες)

Ο οδηγός της μηχανής, υπήκοος Ιταλίας, έπεσε με τη μηχανή που... νοίκιασε από τη Θάσο στον δρόμο προς τον ΧΥΤΑ Καβάλας πάνω από την Αγία Μαρίνα-Το δίκυκλο έπιασε αμέσως φωτιά η οποία πρόλαβε να κάψει χαμηλή βλάστηση

Ένα… περίεργο τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Αυγούστου 2017 στο Περιγιάλι και συγκεκριμένα στον Άγιο Τρύφωνα, πάνω από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Μαρίνας.

Δικυκλιστής, υπήκοος Ιταλίας, κινούνταν περί τη 01:30 στον δρόμο προς τον ΧΥΤΑ, όταν ξαφνικά και για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε λίγα μέτρα πάνω από την Αγία Μαρίνα, κάτω από τη γέφυρα της Εγνατίας Οδού.

Με την πτώση η μηχανή έπιασε αμέσως φωτιά, η οποία επεκτάθηκε σε χορτολιβαδική έκταση. Ο οδηγός, αν και σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα, πρόλαβε να απομακρυνθεί, ενώ περίοικοι που είδαν τις φλόγες ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, η οποία έσπευσε με 3 οχήματα και έσβησε αμέσως τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις.

Στο σημείο έσπευσε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Καβάλας, καθώς και η Τροχαία και άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας.

Τα δύο… παράδοξα του ατυχήματος είναι η περασμένη ώρα και η ερημική τοποθεσία στην οποία συνέβη, καθώς και το γεγονός ότι η μηχανή του θύματος είχε νοικιαστεί στη… Θάσο, ενώ η προανάκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα δώσει τις δέουσες απαντήσεις.