Δεύτερο «ταξίδι» στον χρόνο ετοιμάζουν οι κάτοικοι του Παληού

Τα αγαπημένα '80s θα έχουν και πάλι την τιμητική τους το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου 2017 στη Villa Romantica

Έναν μήνα μετά το πρώτο θεματικό beach party που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, η Διαδικτυακή Ομάδα «Παληό Καβάλας» είναι έτοιμη να γυρίσει και πάλι τον χρόνο πίσω, στη δεκαετία του 1980. Αυτήν τη φορά, το ραντεβού έχει ήδη οριστεί για το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017, στις 21:30, στη Villa Romantica στο Παληό.

Η σχετική πρόσκληση που έχει ήδη ανέβει στο facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Προσπαθούμε να καθιερώσουμε δύο καλοκαιρινές βραδιές διασκέδασης για να περνάμε όλοι μας όμορφα. Η παρουσία όσων συμφωνούν με τις προσπάθειες μας μόνο χαρά μας δημιουργεί. Αυτό που συνέβη λίγες εβδομάδες πριν στο πρώτο πάρτυ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και δεν μπορούσαμε παρά να το επαναλάβουμε. Για την καλύτερη προσέλευση σας, καλό θα είναι να παρκάρετε τα αυτοκίνητα στους κάθετους δρόμους πριν από τη villa Romantica. Η απόσταση είναι πολύ μικρή.

»Έτοιμοι όλοι λοιπόν. Η πίστα στο Παληό μας περιμένει. Ο dj Κώστας Τσιρικτσής θα μας ταξιδέψει σε ακούσματα που όλοι μας αγαπήσαμε και νοσταλγούμε. Η είσοδος στο πάρτυ είναι ελεύθερη και ο χορός “υποχρεωτικός”. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο καλύτερο μπαλκόνι του Παληού για μια βραδιά ξεχωριστή».

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2510441902 και περισσότερες πληροφορίες εδώ