Αμυγδαλεώνας-Δάτο: Ένας δρόμος που μετριέται σε… λακκούβες (φωτογραφίες)

Περισσεύουν οι κακοτεχνίες και τα «σαμαράκια» για πάνω από ενάμιση χιλιόμετρο σε μια ευθεία με αρκετή κίνηση-Σε χειρότερη... μοίρα οι οδηγοί δικύκλων που κινδυνεύουν ακόμα κι αν δεν τρέχουν

Αμυγδαλεώνας-Δάτο… Ένας δρόμος γεμάτος δυσάρεστες εκπλήξεις για τους οδηγούς και δη για τους οδηγούς δικύκλων.

Σε μια ευθεία ενάμιση και πλέον χιλιομέτρου τα οχήματα πέφτουν σε δεκάδες λακκούβες, «σαμαράκια» και κακοτεχνίες, οι οποίες δεν καταπονούν μόνο τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα, αλλά μπορούν να αποτελέσουν αιτία ατυχήματος ή και δυστυχήματος, ακόμα κι αν τα οχήματα δεν αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.

Το πρόβλημα είναι χρόνιο και διογκώνεται μέρα με τη μέρα λόγω των καιρικών συνθηκών και της διέλευσης των οχημάτων, καθώς ο δρόμος μπορεί να μην είναι πολυσύχναστος, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον χρησιμοποιούν και ειδικά οι κάτοικοι των δύο χωριών, αλλά και άνθρωποι που ασχολούνται με αγροτικές εργασίες.

Επιπλέον, όσες προσπάθειες έγιναν κατά καιρούς για την αποκατάσταση του οδοστρώματος δε φαίνεται να είχαν και μεγάλη… επιτυχία και αποδείχτηκαν πρόχειρες εκ του αποτελέσματος, καθώς, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, οι βροχές απομάκρυναν το χώμα και αποκάλυψαν ξανά τις περισσότερες λακκούβες.