Εν μέσω θερινής ραστώνης «εξαφανίστηκαν» τέσσερις κάδοι από την οδό Ομονοίας!

Άγνωστο το τι μεσολάβησε και απομακρύνθηκαν - Οι εναπομείναντες κάδοι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής - Διαμαρτύρονται οι καταστηματάρχες

Κάποια στιγμή, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου 2017, τέσσερις κάδοι -δύο [πράσινοι] απορριμμάτων και δύο [μπλε] ανακύκλωσης- έκαναν… «φτερά»! Οι κάδοι βρίσκονταν μπροστά από την τράπεζα ALPHA BANK, στις αρχές της οδού Ομονοίας μετά την πλατεία Ελευθερίας και εξυπηρετούσαν όχι μόνον τους καταστηματάρχες αλλά και τους επισκέπτες (διερχόμενους-τουρίστες-καταναλωτές) της περιοχής.




Η «αποψίλωση» του σημείου προκαλεί εντύπωση, αφού δεν έχει παρατηρηθεί κάποια σημαντική αλλαγή στην περιοχή που να δικαιολογεί την ολική απομάκρυνση όλων των κάδων -έχει παραμείνει μόνον ένας κώδωνας για το γυαλί. Μετά και την εξέλιξη αυτή, πλέον όλη η περιοχή από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι και την οδό Παύλου Μελά εξυπηρετείται από έναν κάδο ανακύκλωσης και έναν κάδο απορριμμάτων (προϋπήρχαν απέναντι από την ALPHA BANK), αφού οι επόμενοι κάδοι βρίσκονται στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς!

Επειδή το να έχουν κλαπεί οι κάδοι μάλλον φαντάζει απίθανο, όπως και το να τους έχει μετακινήσει κάποιος, το Τμήμα Καθαριότητας οφείλει να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να προχωρήσει σε μία τόσο ριζική παρέμβαση σε ένα από τα πλέον «νευραλγικά» εμπορικά σημεία της πόλης, αλλάζοντας άρδην το status quo που για χρόνια υπήρχε και «λειτουργούσε».