Δημήτρης Εμμανουηλίδης προς μαθητές: Η διαχείριση της επιτυχίας είναι εξίσου σημαντική με αυτή της αποτυχίας

Ο βουλευτής Καβάλας συγχαίρει τους επιτυχόντες και εύχεται σε όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις Πανελλαδικές κάθε σταθμός της ζωής τους να γίνει αφετηρία για μια έντιμη πορεία

«Σταθμό στην προσωπική διαδρομή των αποφοίτων αποτελεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Είναι μόνον ένας σταθμός απ’ τους πολλούς που στη ζωή τους θα συναντήσουν», αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά του το οποίο «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

«Η δύναμη του ατόμου μετριέται και από την διαχείριση τόσο της επιτυχίας όσο και της αποτυχίας. Με την επιτυχία ανοίγει ο δρόμος για την πραγμάτωση των ονείρων. Με την αποτυχία ανοίγει ο δρόμος της αυτοκριτικής που οδηγεί στη χαλυβδωμένη θέληση να πραγματώσουμε τους στόχους. Επιτυχία και αποτυχία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, της ίδιας της ζωής.

»Για κάποιους σήμερα αρχίζει κάτι σημαντικό. Σίγουρα όμως δεν τελειώνει τίποτα για κανένα. Εύχομαι στα νιάτα μας κάθε σταθμός της ζωής τους να γίνει αφετηρία για μια έντιμη πορεία», αναφέρει ο βουλευτής Καβάλας.