Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

Το μέλος των ΑΝ.ΕΛΛ. Καβάλας Γιώργος Τσακίρης συνοδεύει τα συγχαρητήρια με την ευχή να μείνουν οι νέοι φοιτητές στην Ελλάδα και μετά την αποφοίτησή τους χτίζοντας σε στέρεες βάσεις το μέλλον της χώρας

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των μαθητών και μαθητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Τσακίρης εκφράζει εκ μέρους των ΑΝ.ΕΛΛ. τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, ως αποτέλεσμα των κόπων και προσπαθειών που για χρόνια κατέβαλαν.

Ακολουθεί αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του κ. Τσακίρη.

Οι φοιτητές μας, αποτελούν την ελπίδα όλων για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και με την παραμονή τους στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, προσφέρουν τη σιγουριά πως όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις το μέλλον της πατρίδος μας.

Συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους. Εύχομαι να είναι πάντα υγιείς, δυνατοί και δίπλα τους σε κάθε νέα πρόκληση που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα άξια τέκνα τους.

Παράλληλα, θα πρέπει να συγχαρώ και τους εκπαιδευτικούς. Στάθηκαν και θα στέκονται πάντα, σύμβουλοι και αρωγοί των μαθητών τους, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Σε όσους μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να πετύχουν τον πρώτο αυτό μεγάλο στόχο της ζωής τους, αν και το γνωρίζουν, θα πρέπει να επαναλάβω ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και για την επίτευξη στόχων, οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Άλλωστε, όπως έχει πει κι ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους στο διάβα της ιστορίας, ο Αριστοτέλης, «Τα αγαθά, κόποις κτώνται».