Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Καβάλας: Ευχαριστίες προς το Επιμελητήριο και τους επαγγελματίες

Αφορμή στάθηκε η προμήθεια υλικών πυρόσβεσης και ατομικής προστασίας και η γενικότερη διαχρονική στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της Καβάλας στο εθελοντικό έργο της Ομάδας

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Καβάλας ευχαριστεί το Επιμελητήριο Καβάλας, τον πρόεδρό του Άγγελο Τσατσούλη και τους επαγγελματίες του Νομού Καβάλας που υποστήριξαν με υλικοτεχνικά μέσα την εθελοντική τους προσφορά στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο του 2017, ενώ τα μέλη της Ομάδας υποστηρίζουν ότι πέρα από τα θετικά αποτελέσματα της άμεσης υποστήριξης του έργου τους, αποδεικνύεται ότι το πνεύμα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης είναι ακόμα ζωντανό.

Διαβάστε αναλυτικά το ευχαριστήριο.

Με αφορμή την προμήθεια υλικών πυρόσβεσης και ατομικής προστασίας της αντιπυρικής περιόδου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του παραρτήματος ευχαριστούν θερμά όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Νομού Καβάλας που διαμέσου του προέδρου κ. Άγγελου Τσατσούλη και του ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας στάθηκαν αρωγοί στο εθελοντικό μας έργο.

Η υποστήριξή τους αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποδεικνύει ότι το πνεύμα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης είναι ακόμα ζωντανό.

Αυτή η προσφορά υλικών επιστρέφει στους πολίτες της Καβάλας καθότι μέσα από την εθελοντική μας εργασία σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και να σταθούμε αρωγοί δίπλα στις κρατικές υπηρεσίες όποτε αυτό και αν χρειαστεί.