Νέα Πέραμος: Νεαροί «έριξαν» το αυτοκίνητό τους πάνω σε σπίτι και το εγκατέλειψαν… τρέχοντας! (φωτογραφίες)

Το όχημα προσέκρουσε στον τοίχο ισόγειας μονοκατοικίας στην οποία βρίσκονταν μέσα οι ένοικοι-Δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός με το αυτοκίνητο να έχει υποστεί υλικές ζημιές

Ένα… παράξενο ατύχημα συνέβη στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2017 στη Νέα Πέραμο, στις παρυφές του χωριού και συγκεκριμένα στη στροφή για τους Αμμολόφους, πλησίον του βενζινάδικου που υπάρχει στην περιοχή.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα… σπίτι στο οποίο εκείνη την ώρα υπήρχαν μέσα ένοικοι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς τους, αλλά ούτε και ο νεαρός οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ, οι οποίοι αμέσως μετά το ατύχημα εγκατέλειψαν τρέχοντας το όχημα το οποίο φέρει ελληνικές πινακίδες.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, δεν ακούστηκε κανένα φρενάρισμα, ούτε υπάρχουν ίχνη φρένου στον δρόμο, κάτι που σημαίνει ότι νεαρός οδηγός, ο οποίος έρχονταν από τους Αμμολόφους, στη διασταύρωση δεν έστριψε ούτε δεξιά με κατεύθυνση προς τη Νέα Πέραμο ούτε αριστερά με κατεύθυνση προς τις Ελευθερές, αλλά πήγε… ευθεία χωρίς καν να προσπαθήσει να σταματήσει.

Το όχημα προσέκρουσε στον τοίχο της ισόγειας μονοκατοικίας με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, ακούγοντας τον κρότο από τη σύγκρουση, βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει.




Την έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και το αυτοκίνητο να είναι κλεμμένο, εξ ου και το γεγονός ότι οι νεαροί το εγκατέλειψαν τρέχοντας.