Χιλιάδες καπάκια «κούμπωσαν» σε μια έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης για τα ΑμεΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων συγκέντρωσε 15 μεγάλες σακούλες με καπάκια πλαστικών μπουκαλιών για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας

Μμια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων απέδειξαν ότι η στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία δε θέλει… κόπο και φαντασία, αλλά απλές κινήσεις που έχουν, όμως, ιδιαίτερη βαρύτητα, ουσιαστική και συμβολική.

Ο Σύλλογος απέδειξε τα παραπάνω συγκεντρώνοντας 15 μεγάλες σακούλες με καπάκια από πλαστικά μπουκάλια, τα οποία θα βοηθήσουν στην αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ του Νομού Καβάλας.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου των Ατόμων με Αναπηρία Μάκης Κρεμύδας ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων για την πράξη του, αλλά και τον δήμο Καβάλας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανέστη Τσουρουκίδη που διέθεσε ένα όχημα και το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας για τη μεταφορά των καπακιών.




Να σημειωθεί ότι τα καπάκια συγκεντρώνονται εδώ και καιρό από τα μέλη του Συλλόγου, με τη βοήθεια πολλών κατοίκων της ιστορικής συνοικίας της Καβάλας και φυσικά των παιδιών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.