Νοσοκομείο Καβάλας: Νέα σύσκεψη για την Υγεία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του διοικητή της 4ης ΥΠΕ

«Καλεσμένος» των βουλευτών του κόμματος που εκλέγονται σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη και των Διοικητών των Νοσοκομείων ο Στρατής Πλωμαρίτης

Σε συνάντηση της συνάντησης που είχαν την περασμένη εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης με τους διοικητές των Νοσοκομείων των αντίστοιχων νομών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 σύσκεψη με την ίδια σύνθεση και πάλι στο γραφείο του διοικητή του ΓΝΚ. Το «παρών» στη σύσκεψη θα δώσει και ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Στρατής Πλωμαρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου, του Νομού Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης και του Νομού Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης και οι Διοικητές των νοσοκομείων Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης, Τάσος Καρασαββόγλου, Νίκος Λιάτση και Αχιλλέας Γερόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των νοσοκομείων, η δημιουργία συνθηκών συνέργειας μεταξύ τους και ο συντονισμός των προσπαθειών για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Όλα αυτά τα θέματα καθώς και τα συμπεράσματα της πρώτης «αναγνωριστικής» συνάντησης της περασμένης εβδομάδας που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στους τρεις νομούς, πρόκειται να τεθούν στον ΔΥΠεάρχη με το αίτημα να δοθούν λύσεις όπου αυτό είναι εφικτό.