ALPHA BANK: Δωρεά αγάπης στα παιδιά της Καβάλας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Η Τράπεζα δώρισε 32 κιβώτια «γεμάτα» σχολικά είδη στον Σύλλογο ΠΝΟΗ με στόχο να καλυφθούν ανάγκες παιδιών που ξεκινούν το σχολείο σε λίγες μέρες...

Το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017, στο υποκατάστημα της οδού Ομονοίας της ALPHA BANK, πραγματοποιήθηκε η παράδοση 32 κιβωτίων με σχολικά είδη (τσάντες, γραφική ύλη κ.ά.), μια δωρεά της Τράπεζας στην ΠΝΟΗ με σκοπό αυτά να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και οι οποίες υποστηρίζονται από τον Σύλλογο.

 

Η διοίκηση της ΠΝΟΗΣ ευχαρίστησε την Τράπεζα για τη χορηγία της. Όπως δήλωσε η πρόεδρος Ιωάννα Χατζηβαρύτη «Οι ανάγκες της ελληνικής οικογένειας είναι μεγάλες και τέτοιου είδους ”χειρονομίες” μάς βοηθούν να φέρουμε σε πέρας τη δύσκολη αποστολή μας σε καιρό κρίσης. Είναι η δεύτερη φορά που δεχόμαστε βοήθεια από την κοινωνική παιδική ευθύνη ”Μαζί” της ALPHA BANK και ευχαριστούμε ιδιαίτερα την τράπεζα που έχει στο μυαλό της και τις μικρές τοπικές κοινωνίες όπως είναι η Καβάλα και βρίσκεται στο πλευρό μας για να υποστηρίξει το έργο μας. Την πρώτη φορά δεχτήκαμε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων, τώρα δεχτήκαμε γραφική ύλη και ελπίζουμε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές».

Από την πλευρά της ALPHA BANK, ο διευθυντής καταστημάτων της τράπεζας στη Βόρεια Ελλάδα Δημήτρης Χαριζάνης ευχαρίστησε τον Σύλλογο ΠΝΟΗ για την ευκαιρία που έδωσε για να στηρίξουν την τοπική κοινωνία της Καβάλας. «Εμείς δεν ξέρουμε τον κόσμο εδώ και προσπαθήσαμε να βρούμε τον πιο αναγνωρισμένο φορέα για να προσφέρουμε μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της τράπεζας μας. Το πρόγραμμα αυτό προσπαθεί να μαζέψει σχολικά υλικά για τη νέα χρονιά την σχολική για οικογένειες που το έχουν ανάγκη και εντάσσεται μέσα σε ένα σύνολο προγραμμάτων που κάνει η τράπεζα από τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης».