«Κλείνει» η Παναγία, «παγώνουν» τα έργα στην Καβάλα λόγω της επίσκεψης Τσίπρα

Διαβάστε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι σε ισχύ καθώς και τις νεότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα

Περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να φτάσει στην Καβάλα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη. Μία ώρα μετά, γύρω στις 18:00, αναμένεται να αφιχθεί και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ μαζί με τον Βούλγαρο υπουργό Μεταφορών Ιβάιλο Μοσκόφσκι. Όλοι τους θα κατευθυνθούν κατευθείαν στο ξενοδοχείο Imaret στη συνοικία της Παναγίας, εκεί όπου θα καταλύσουν.

Το βράδυ, πάντα στο Imaret, η ελληνική κυβέρνηση θα παραθέσει επίσημο δείπνο στους Βούλγαρους αξιωματούχους και οι δύο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τη διακρατική συμφωνία για τη δημιουργία της «σιδηροδρομικής Εγνατίας» που πρόκειται να υπογραφεί νωρίς το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2017 (διαβάστε περισσότερα εδώ) καθώς και άλλα θέματα συνεργασίας των δύο χωρών.

Ήδη, από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης μπήκαν σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή. Αναλυτικότερα, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός οδικού οχήματος από την ώρα εκείνη μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2017 σε όλο το μήκος της οδού Θεοδώρου Πουλίδου καθώς και στον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Μεχμέτ Αλή.

Επιπλέον, ακυρώνεται η εκτέλεση όλων των οδικών έργων που είχαν προγραμματιστεί για τις δύο αυτές μέρες (Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017) σε όλες τις κεντρικές οδούς της πόλης αλλά και την Εθνική Οδό Καβάλας-Ξάνθης.