Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες για το ΙΕΚ Καβάλας! Διαβάστε όλα τα ονόματα εδώ!

360 νέοι σπουδαστές θα φοιτήσουν φέτος σε 12 νέα Τμήματα - Όλα όσα θα πρέπει να ξέρουν οι επιτυχόντες για να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου 2017, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ανακοίνωσε τα ονόματα των επιτυχόντων για όλα τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ανάμεσα στα οποία και το ΙΕΚ της Καβάλας.




Συνολικά 360 νέοι σπουδαστές έχουν επιλεγεί και μπορούν να φοιτήσουν εντελώς δωρεάν στο ΙΕΚ Καβάλας μία από τις έξι (6) ειδικότητες που προσφέρονται. Οι αιτήσεις ήταν περισσότερες από όσες αρχικά υπολογίζονταν όπως και οι επιτυχόντες. Μάλιστα, το πλήθος των νέων σπουδαστών που αναμένεται να εγγραφούν φέτος κατατάσσει το ΙΕΚ Καβάλας σε ένα από τα κορυφαία όλης της χώρας και σίγουρα το κορυφαίο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με αριθμό σπουδαστών που φτάνει μέχρι και τον… διπλάσιο αριθμό σπουδαστών σε σχέση με άλλα!

Κατεβάστε το αρχείο με όλα τα ονόματα των επιτυχόντων της Καβάλας εδώ

Μετά και την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων, στο ΙΕΚ Καβάλας θα λειτουργήσουν κατά τη χρονιά 2017-2018 συνολικά δώδεκα (12) νέα Τμήματα των τριάντα (30) περίπου ατόμων το κάθε ένα. Αναλυτικά:

  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής-Υπηρεσία ορόφων-Εμπορευματογνωσία) – 3 Τμήματα
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) – 4 Τμήματα
  • Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων – 1 Τμήμα
  • Βοηθός Εργοθεραπείας – 2 Τμήματα
  • Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων – 1 Τμήμα
  • Στέλεχος Υπηρεσιών Αερομεταφοράς – 1 Τμήμα

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Όλοι οι επιτυχόντες μπορούν να προσέρχονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ Καβάλας για να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους από την Πέμπτη 7 έως και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 13:00 έως τις 20:00. Μαζί τους θα πρέπει να έχουν απαραίτητα:

  • Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
  • Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
  • Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).
  • Εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου).

Επίσης, θα πρέπει να έχουν εκτυπωμένη και συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής που θα βρουν εδώ.

Κατεβάστε το αρχείο τα ονόματα των επιτυχόντων όλης της Ελλάδας εδώ