Στην Καβάλα η Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών

Η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών θα «περάσει» από την πόλη μας στις 18 Σεπτεμβρίου 2017

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη» συμμετέχει στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20:00, στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας θα πραγματοποιηθούν οι κύριες εκδηλώσεις και η αφή του βωμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τον δήμο Καβάλας.

Η διαδρομή της Φλόγας έχει ξεκινήσει τη φετινή χρονιά από το Ξυλόκαστρο στις 12 Αυγούστου με σκοπό να καταλήξει στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 στη Σκάλα Λακωνίας του δήμου Ευρώτα, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη της «Αμφικτιονίας», στη σύναξη όλων των Εθελοντών Αιμοδοτών της χώρας.




Στη μεγάλη αυτή διαδρομή της, η Φλόγα Αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών, προσπαθεί να μεταφέρει από πόλη σε πόλη από καρδιά σε καρδιά το μήνυμα της Εθελοντικής Προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης από Άνθρωπο σε Άνθρωπο μέσα από την εδραίωση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που στην πράξη σημαίνει «σε κάθε οικογένεια έστω και ένας Εθελοντής Αιμοδότης».