Χωρίς προβλήματα χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς στα σχολεία της Καβάλας (φωτογραφίες)

Χιλιάδες μαθητές άφησαν πίσω τις αναμνήσεις του καλοκαιριού και πήραν την πρώτη από τη νέα σχολική χρονιά-Μαρκόπουλος και Τσανάκα ευχήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για μια εποικοδομητική χρονιά

Το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 χτύπησε το πρώτο κουδούνι για 574.000 μαθητές του Δημοτικού, 293.000 του Γυμνασίου, 210.000 του Λυκείου και για 150.000 δασκάλους και καθηγητές.

Στην Καβάλα το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε χωρίς προβλήματα σε όλα τα σχολεία του Νομού, ενώ τα παιδιά προσήλθαν  με χαμόγελο στα σχολικά συγκροτήματα, έχοντας ακόμα τη… γεύση του καλοκαιριού.

Επίσημη πρώτη και για τα πρωτάκια, που μπήκαν για πρώτη φορά στον στίβο της Εκπαίδευσης, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, ενώ τα παιδιά της 3ης Λυκείου μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιλογή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Στην τελετή του Αγιασμού στο 1ο Λύκειο Καβάλας παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολος Βαγενάς και ο αντιδήμαρχος Καβάλας Ζήσης Μπόνιας, ενώ η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα παραβρέθηκε στον αγιασμό του 4ου και του 5ου Γυμνασίου. Άπαντες ευχήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για μια καλή και εποικοδομητική χρονιά γεμάτη γνώσεις και… παραγωγικές απορίες.