Εκδήλωση για τη νέα σχολική χρονιά από τον Σύλλογο Τριτέκνων Καβάλας (φωτογραφίες)

Την τιμητική τους είχαν τα πρωτάκια και οι φοιτητές που ξεκινάνε τώρα τις σπουδές τους-Εκπλήξεις για τους μικρούς μαθητές, βραβεύσεις, αλλά και έμπρακτη στήριξη στο νέο ξεκίνημα

Την ημέρα της έναρξης του σχολικού έτους, την 11η Σεπτεμβρίου 2017 επέλεξε ο Σύλλογος Τριτέκνων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για να διοργανώσει την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση για τα μέλη του, που απευθύνεται ιδιαίτερα στα πρωτάκια και στους νεοεισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας άνοιξε ο γραμματέας του Συλλόγου Κλήμης Καρασάββας, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και είπε λίγα λόγια για το νόημα της εκδήλωσης.

Έπειτα μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γρηγόρης Χιόνης ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους αλλά και το ΔΣ για την άρτια προετοιμασία της. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Ελλάδας ΟΠΟΤΤΕ Μανώλης Αχλαδιανάκης, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στις ενέργειες και στις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας σε εθνικό επίπεδο.

Στο δεύτερο μέλος της εκδήλωσης το ΔΣ του Συλλόγου πρόσφερε στα 27 πρωτάκια-μέλη του Συλλόγου συμβολικά τα πρώτα τους σχολικά είδη, απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή στους 21 νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση-μέλη του Συλλόγου, τιμητικών επαίνων και ενός συμβολικού ποσού, αλλά και τις καλύτερες ευχές όλων για «Καλές Σπουδές».

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το φροντιστήριο LINGUACOM επί της Φιλελλήνων 15 που εκτός από τα έξοδα της διοργάνωσης προσέφερε γενναία έκπτωση στα δίδακτρα σε όλα τα προγράμματά του για τα μέλη του Συλλόγου.