Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας ξεκινάει τις εξορμήσεις του

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στον περιβάλλοντα χώρο του εντευκτηρίου του ΦΟΚ και συνεχίζεται με 3ήμερη εκδρομή στη Βάλια Κάλντα, στα πανέμορφα χωριά της Πίνδου

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας, υλοποιώντας το φθινοπωρινό του πρόγραμμα καλεί τους ενδιαφερόμενους το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του εντευκτηρίου του ΦΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος στο Ιερό παρεκκλήσιο της Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Προσοχή: Ο εορτασμός είναι μονοήμερος.

Θα ακολουθήσει η έναρξη της νέας φυσιολατρικής χρονιάς. Επίσης, θα διανεμηθεί και το καινούργιο πρόγραμμα εξαμήνου με πεζοπορικές εξορμήσεις στην γύρω περιοχή, εκδρομές και εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ενημερώνονται οι φίλοι της φύσης ότι προγραμματίζεται 3ήμερη εκδρομή στη Βάλια Κάλντα, στα πανέμορφα χωριά της Πίνδου (Γρεβενά-Μηλέα-Ζιάκα-Βασιλίτσα-Σαμαρίνα-Βομβούσα-Περιβόλι-Γραβενίτι).

Για περισσότερες πληροφορίες το γραφείο του ΦΟΚ είναι ανοιχτό καθημερινά κατά τις ώρες 10:30-13:00, το δε εντευκτήριο είναι ανοιχτό κάθε Κυριακή 10:30-13:00 και υποδέχεται τους πεζοπόρους και τους λάτρεις του βουνού και της φύσης.