«Κλείνει» το κέντρο της Καβάλας λόγω KAVALA Night City Run

Διαβάστε πώς θα κινηθείτε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017-Ποιοι δρόμοι κλείνουν, πού γίνεται αντιδρόμηση και πού απαγορεύεται η στάθμευση-Αναλυτικά όλος ο «χάρτης» των κυκλοφοριακών αλλαγών

Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, λόγω πραγματοποίησης του 4ου νυχτερινού αγώνα δρόμου KAVALA Night City Run.

Συνεπώς, μετά από απόφαση της Αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας λαμβάνονται τα παρακάτω μέτρα:
1. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οδικού οχήματος το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και κατά τις ώρες 14:00-22:30:
α) Στο αριστερό άκρο της οδού Ομονοίας, από τη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου έως τη συμβολή της με την οδό Ιων. Δραγούμη.
β) Εκατέρωθεν της οδού Ομονοίας, από τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως τη συμβολή της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου.
γ) Εκατέρωθεν της οδού Ίωνος Δραγούμη, από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας.
δ) Στο δεξιό άκρο της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Ολυμπιάδος έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας.
ε) Εκατέρωθεν της οδού Ολυμπιάδος, από τη συμβολή της με την οδό Αμύντα έως τη συμβολή της με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας.
στ) Εκατέρωθεν της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από τη συμβολή της με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας.
ζ) Στην οδό Χρ. Σμύρνης (στο ρεύμα προς έξοδο πόλης), από την αρχή της (κόμβος Φαλήρου) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλαδελφείας.

2. Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 18:00-22:00 στο αριστερό τμήμα της οδού Ομονοίας, από τη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου έως τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.
-Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το δεξιό τμήμα του οδοστρώματος της οδού, πλάτους 3 μέτρων.

3. Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 19:50-20:30 στις ακόλουθες οδούς:
α) Ομονοίας (από Ιων. Δραγούμη έως Εθν. Μακαρίου)
β) Εθν. Μακαρίου
γ) Κ. Παλαιολόγου
δ) Δαμιανού (από Εθν. Μακαρίου έως Κύπρου)
ε) Κύπρου (από Πλατεία Καπνεργάτη έως Ελ. Βενιζέλου)
στ) Ελ. Βενιζέλου (από Μητρ. Χρυσοστόμου έως Φάληρο)

4. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 17:00-22:30 στην αριστερή λωρίδα και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των ακόλουθων οδών:
α) Χρ. Σμύρνης
β) Τενέδου
-Τα οχήματα θα κινούνται μόνο στη δεξιά λωρίδα και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών, χωρίς να μπορούν να τέμνουν το οριοθετημένο τμήμα του οδοστρώματος, στο οποίο θα κινούνται οι αθλητές.

5. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20:00-22:00 στις ακόλουθες οδούς:
α) Θ. Πουλίδου (από το Φάρο μέχρι Μεχμέτ Αλή)
β) Μεχμέτ Αλή
γ) Ανθεμίου
δ) Λάμπρου Κατσώνη

6. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20:15-22:00 στην οδό Κουντουριώτου, από τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας έως τη συμβολή της με την οδό Γραβιάς.

7. Την αντιδρόμηση της κυκλοφορίας της οδού Ίωνος Δραγούμη, από τη συμβολή της με την
οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας, κατά τις ώρες 20:15-22:00.

8. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, εξαιρουμένων των Ε.Α.Χ.
αυτοκινήτων (ταξί) στην οδό Δοϊράνης, από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, κατά τις ώρες 18:00-24:00.

9. Την κατάργηση των 3 θέσεων στάθμευσης (πιάτσες) των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ταξί), κατά τις ώρες 18.00-24.00, που βρίσκονται περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας Καβάλας (Όθωνας-3660-Εθνική Τράπεζα) και τη στάθμευση των οχημάτων αυτών (δημιουργία πιάτσας) επί της οδού Δοϊράνης (σε όλο το πλάτος της), από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση και τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.