Καβάλα: Γάμος με γαμήλιο δώρο ένα… video clip από τον Νίκο Κουρκούλη (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτο» με τον... δικό του τρόπο στον Κώστα Σωτηρέλη και στην Κατερίνα Καψιμάλη στο νέο τους, κοινό ξεκίνημα στη ζωή

Τελικά την παντρεύτηκε και δεν είπε… ένα τραγούδι, καθώς το είπε εκ μέρους του ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης… Ο λόγος για τον Κώστα Σωτηρέλη o οποίος την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Καψιμάλη στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Πέραμο, με κουμπάρους τον Χρήστο Χάιτα και τη Σωζία Τρίμη.




Η έκπληξη του δημοφιλούς τραγουδιστή προς τον-για πολλά χρόνια προσωπικό του φίλο-Κώστα ήρθε με τη μορφή ενός… πρωτότυπου γαμήλιου δώρου που το «άνοιξε» το ζευγάρι στη δεξίωση που ακολούθησε του γάμου στην αίθουσα του Εγνατία Palace στα Κηπιά Καβάλας.

Λίγο μετά τον καθιερωμένο χορό του ζευγαριού, προβλήθηκε το «μήνυμα» του Νίκου Κουρκούλη προς το ζευγάρι για βίο ανθόσπαρτο, συνοδευόμενο από ένα… γαμήλιο video clip με φόντο την Καβάλα και την a cappella εκτέλεση της γνωστής ερωτικής επιτυχίας του τραγουδιστή με τίτλο «Πίστεψέ με», αλλά και την προτροπή να σηκωθεί το ζευγάρι να χορέψει.

Η έκπληξη δεν… εξέπληξε ευχάριστα μόνο το ζευγάρι, αλλά και τους προσκεκλημένους, οι οποίοι… «εξιλεώθηκαν» και για το-υπέρ του δέοντος-καθιερωμένο στήσιμο-του γαμπρού από τη νύφη στην εκκλησία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε ο Νίκος Κουρκούλης για τον Κώστα και την Κατερίνα.

Το KAVALA POST εύχεται στο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη… Λάμψη, όπως αρμόζει, άλλωστε και στον Κώστα Σωτηρέλη, στη «ψυχή» του ομώνυμου δημοφιλούς ραδιοφωνικού σταθμού της Καβάλας κι έναν βίο ανθόσπαρτο και γεμάτο… επιτυχίες κάθε είδους. Να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι…