Διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του ΟΔΕΓ Καβάλας σε Βόλο και Πήλιο

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου 2017 και περιλαμβάνει επισκέψεις σε Βόλο, Πήλιο, Δίμηνι, Νέα Αγχίαλο και Λιτόχωρο-Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Όμιλος Καβάλας για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου 2017 σε Βόλο, Πήλιο, Δίμηνι, Νέα Αγχίαλο και Λιτόχωροστο πλαίσιο της δράσης του που σχετίζεται με εκδηλώσεις ψυχαγωγικού-επιμορφωτικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επίσκεψη σε χώρους ιστορικού-αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με «οδηγό» τον πρόεδρο του Ομίλου Αντώνη Κόντο, φιλόλογο-αρχαιολόγο.

Τιμή κατ’ άτομο: 50 ευρώ.

Μονόκλινο: 65 ευρώ.

Η τιμή της εκδρομής-με ΦΠΑ-περιλαμβάνει τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου, τη διαμονή (1 διανυκτέρευση ) σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* στη Νέα Αγχίαλο, σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ, εκδρομές-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα και ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής-οι οποίες θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017-στο ταξιδιωτικό πρακτορείο ΓΑΙΟΡΑΜΑ ( Μητροπόλεως 5, Καβάλα, τηλ. 2510 834998).

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα-Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Καβάλα-Διμήνι-Νέα Αγχίαλος-Βόλος. Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο Καβάλας στις 07:00. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη και επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο του Νεολιθικού Οικισμού του Διμηνίου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο του Βόλου. Γεύμα  και αναχώρηση για τη Νέα Αγχίαλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη του Βόλου. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα-Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Νέα Αγχίαλος-Πήλιο (Πορταριά-Μακρυνίτσα)-Λιτόχωρο-Καβάλα. Πρωινό και αναχώρηση για τα πανέμορφα και καταπράσινα χωριά του Πηλίου. Περνώντας από τον άνω Βόλο, πρώτη στάση η κοσμοπολίτικη Πορταριά, το παλαιότερο και κυριότερο χωριό του Πηλίου. Στη συνέχεια αναχώρηση για το «μπαλκόνι» του Πηλίου, τη Μακρυνίτσα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Αποχαιρετώντας το βουνό των Κενταύρων, άφιξη στους πρόποδες του Ολύμπου στο Λιτόχωρο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για την Καβάλα.