Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας: Τα φετινά «ραντεβού» στις Λέσχες Ανάγνωσης

Διαβάστε πότε θα είναι ανοιχτές για το κοινό οι Λέσχες Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος, Ιστορικού Μυθιστορήματος και Ψυχολογίας-Δηλώσεις συμμετοχής στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» οργανώνει και λειτουργεί από το Φθινόπωρο του 2016 τρεις Λέσχες Ανάγνωσης. Πρόκειται για ένα θεσμό τον οποίο υποστήριξε με θέρμη το βιβλιόφιλο κοινό της πόλης.

Η λειτουργία τους είναι απλή και αποσκοπεί στη διάδοση της φιλαναγνωσίας. Τα μέλη της κάθε ομάδας συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (δύο φορές το μήνα) στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις για βιβλία που έχουν αποφασίσει από κοινού να μελετήσουν.

Οι Λέσχες Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος, Ιστορικού Μυθιστορήματος και Ψυχολογίας συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους με την συμμετοχή νέων μελών και ορίζουν την πρώτη τους συνάντηση για το Φθινόπωρο του 2017 στις παρακάτω ώρες και ημερομηνίες:

  • Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:30-19:00 στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  • Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Ιστορικού Μυθιστορήματος την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00-20:30 στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  • Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Ψυχολογίας την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00-20:30.

Όσα νέα μέλη επιθυμούν να λάβουν μέρος στις προαναφερόμενες συναντήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ώρες λειτουργίας).