Μια δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας γεμάτη συγκίνηση και… εθελοντισμό

Ο οικολόγος, εθελοντής και συνταξιούχος της ΒΦΛ Σταύρος Εμμανουηλίδης χάρισε στη Βιβλιοθήκη το πόνημά του «Η διαδρομή ενός ακούραστου οικολόγου» το οποίο αφορά τις εθελοντικές του δράσεις τα έτη 2014-2017

Το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» δέχτηκε μια διαφορετική επίσκεψη, αυτή του κυρίου Σταύρου Εμμανουηλίδη, ενός ακούραστου οικολόγου, εθελοντή και συγγραφέα.

Ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δωρίσει στη Βιβλιοθήκη παρουσία του αντιδημάρχου Καβάλας Ανέστη Τσουρουκίδη και της υπεύθυνης της Βιβλιοθήκης Κατερίνας Κουμανίδου το πόνημά του με τίτλο «Η διαδρομή ενός ακούραστου οικολόγου» το οποίο αφορά τις εθελοντικές του δράσεις τα έτη 2014 έως 2017.

Ο κ. Εμμανουηλίδης είναι συνταξιούχος της ΒΦΛ και από το 1981 δε σταμάτησε ποτέ να δουλεύει εθελοντικά. Δεν πληρώθηκε ποτέ και ο μοναδικός σκοπός του είναι ο παραδειγματισμός όλων μέσα από τις εθελοντικές του δράσεις.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται να συνεχίσει το έργο του ακούραστος αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους.