Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας

Οι ενδιαφερόμενοι από την Καβάλα μπορούν να γραφτούν μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Νεότητος του Αγίου Ιωάννου και οι κάτοικοι του δήμου Νέστου στο Πνευματικό Κέντρο του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως

Με την μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου λειτουργούν τα τελευταία χρόνια η αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, όπως και η Σχολή Αγιογραφίας. Η χρησιμότητά της φανερώνεται από το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται κάθε χρόνο.

Οι εγγραφές για το εφετινό σχολικό έτος (2017-2018) άρχισαν και συνεχίζονται μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Νεότητος του Αγίου Ιωάννου για την περιφέρεια της Καβάλας και των Φιλίππων (από ώρα 6 έως 8 το απόγευμα, τηλ. 2510 222810) και στο Πνευματικό Κέντρο του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως (τηλ 25910 22229) για την περιφέρεια του Νέστου.

Τα μαθήματα της Αγιογραφίας θα γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κάδμου και Σωκράτους γωνία) της Καβάλας, ενώ της Βυζαντινής Μουσικής στην αίθουσα του Αγίου Ιωάννου Καβάλας και στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καθημερινώς να απευθύνονται στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλ. 2510 223141) και στους Εφημέριους των Ενοριών.