Πένθος σε Ζυγός-Κρυονέρι μετά το τραγικό δυστύχημα: Ένα λουλούδι για τον 13χρονο στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή…

«Κλειστό» το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα σε ένδειξη πένθους

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στα χωριά του πρώην δήμου Φιλίππων για τον αδόκητο χαμό ενός 13χρονου μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2017 στο κέντρο του Ζυγού, λίγες δεκάδες μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού..




Δύο νεαροί, ένας 19χρονος και ένας 13χρονος, επέβαιναν σε μηχανή μικρού κυβισμού όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκαν» επάνω στον τοίχο ενός σπιτιού (φωτό). Ο 19χρονος τραυματίστηκε σχετικά ελαφρά, ωστόσο ο 13χρονος, μαθητής Δευτέρας Γυμνασίου και κάτοικος εν ζωή Κρυονερίου, υπέκυψε στα τραύματά του, έχοντας χτυπήσει το κεφάλι του.

Στο παράθυρο του σπιτιού όπου σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση που του έκοψε το νήμα της ζωής, κάποιοι έχουν αφήσει ένα λουλούδι

Το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 ως ελάχιστη συμμετοχή καθηγητών και μαθητών στο πένθος της οικογένειας του νεαρού και για να μπορέσουν οι συμμαθητές του 13χρονου να παραστούν στην κηδεία του.