Καβάλα: Αγωνία για 77χρονο ο οποίος αγνοείται εδώ και 48 ώρες στην περιοχή της Νέας Ηρακλίτσας

Ο 77χρονος έχει ύψος περίπου 1,70, είναι αδύνατος με άσπρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ κατά την εξαφάνισή του φορούσε μπουφάν χρώματος λαδί, κοντομάνικο γκρι μπλουζάκι και καφέ δερμάτινες παντόφλες

Κορυφώνεται η αγωνία για έναν 77χρονο συνταξιούχο, κάτοικο της Νέας Ηρακλίτσας Καβάλας, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Η εξαφάνιση του ηλικιωμένου δηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2017 στον Αστυνομικό Σταθμό της Νέας Περάμου, όταν παρήλθε ένα 24ωρο και οι οικείοι άρχισαν να ανησυχούν και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.




Αμέσως ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, μελών του παραρτήματος Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Καταδρομέων, καθώς και εθελοντών, ενώ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 «επιστρατεύτηκε» και σκύλος της ΕΜΑΚ.

Μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του 77χρονου, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στα ορεινά, πάνω από το χωριό της Νέας Ηρακλίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 77χρονος στο παρελθόν παρουσίασε για μικρό χρονικό διάστημα ψυχολογικά προβλήματα και συγκεκριμένα κατάθλιψη.

Ο 77χρονος έχει ύψος περίπου 1,70, είναι αδύνατος με άσπρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ κατά την εξαφάνισή του φορούσε μπουφάν χρώματος λαδί, κοντομάνικο γκρι μπλουζάκι και καφέ δερμάτινες παντόφλες.

Παρακαλείται όποιος τον δει να ειδοποιήσει την οικεία Αστυνομική Αστυνομική Διεύθυνση (100).