Αυτός είναι ο 77χρονος που εξαφανίστηκε από τη Νέα Ηρακλίτσα: Ποιος τον έχει δει;

Εκδόθηκε κάρτα "Silver Alert" από τη «Γραμμή Ζωής» της Ελληνικής Αστυνομίας-Παραμένει αγνοούμενος για τρίτο 24ωρο-Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 77χρονου συνταξιούχου από τη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017.




Πρόκειται για τον Ιωάννη Τσιμπρικίδη ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ από τον καθιερωμένο απογευματινό του περίπατο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Νέας Ηρακλίτσας, με τους οικείους του να τον ψάχνουν χωρίς αποτέλεσμα και τελικά να αναφέρουν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2017 (διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ).

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017 εκδόθηκε “Silver Alert” από τη «Γραμμή Ζωής» της Ελληνικής Αστυνομίας με την περιγραφή των χαρακτηριστικών του ηλικιωμένου και των ρούχων που φορούσε όταν εξαφανίστηκε, ενώ δημοσιεύτηκε και φωτογραφία του.

Για 3ο, πλέον, 24ωρο είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, η οποία θα ενταθεί το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017 με το πρώτο φως της ημέρας.

Αν δει κανείς τον 77χρονο ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται παρακαλείται να καλέσει στην 24ωρη Εθνική Γραμμή SOS 1065.