Κλήσεις με… ωράριο στην οδό Δαγκλή στην Καβάλα (φωτογραφίες)

Η Δημοτική Αστυνομία «γράφει» τα οχήματα τα οποία είναι σταθμευμένα εκατέρωθεν της νησίδας του συγκεκριμένου δρόμου μόνο... συγκεκριμένες πρωινές ώρες

«Βροχή» οι κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία Καβάλας στα σταθμευμένα οχήματα στη νησίδα επί της οδού Δαγκλή στο κέντρο της Καβάλας, όμως το παράδοξο δεν είναι αυτό…




Σύμφωνα με απτές… κλήσεις, η Δημοτική Αστυνομία «γράφει» καθημερινά τα οχήματα που είναι σταθμευμένα εκατέρωθεν της νησίδας κάθε μέρα από τις 09:45 μέχρι και τις 10:15 περίπου το πρωί.

Συνεπώς, η εν λόγω τακτική ερμηνεύεται ως άσκηση αγγαρείας από την πλευρά της αρμόδιας Υπηρεσίας, ενώ αυτομάτως η στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο νοείται ως παράνομη μόνο τις προαναφερθείσες ώρες κατά τις οποίες «κόβονται» οι κλήσεις, όπως παρατηρούν και αρκετοί πολίτες.

Παράλληλα, σε άλλους δρόμους της πόλης στους οποίους «ανθεί» η παράνομη στάθμευση και παρακωλύει την κυκλοφορία οχημάτων, αλλά και πεζών στα πεζοδρόμια, πολύ περισσότερο από ό,τι το κάνουν τα σταθμευμένα στη νησίδα της οδού Δαγκλή, οι κλήσεις είναι είδος προς… εξαφάνιση.