Περιφερειακός Καβάλας: Θλίψη στον δρόμο με τα… μπάζα [φωτογραφίες]

Εικόνες ντροπής στον δρόμο για το Σανατόριο ακριβώς μετά τον Κόντη και πριν την έξοδο για την περιμετρική με πεταμένα παλιά υπόγεια καλώδια, ξύλινα «καρούλια» καλωδίων, τελάρα και παλιά ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα μπάζα και τα σκουπίδια τα οποία κείτονται λίγο πριν την έξοδο για την περιμετρική της Καβάλας, ακριβώς δίπλα από το μονοπάτι στο οποίο περπατάνε καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι και οχήματα.




Πρόκειται για τα παρατημένα αντικείμενα και μπάζα από εργασίες οι οποίες εκτελούνταν μέσα στην πόλη. Το ακριβές σημείο στο οποίο είναι παρατημένα τα εν λόγω αντικείμενα και έχει μετατραπεί σε… χωματερή είναι στον δρόμο για το Σανατόριο ακριβώς μετά τον Κόντη και πριν την έξοδο για την περιμετρική.

Ορισμένοι πολίτες, δε, έθεσαν το θέμα, μαζί με φωτογραφίες, υπόψιν του δήμου Καβάλας, αποστέλλοντάς το στη σελίδα του δήμου στην ενότητα που αφορά τα παράπονα δημοτών, ωστόσο όπως λένε, η προώθηση του αιτήματος έχει ακόμα την ένδειξη «σε εξέλιξη», 10 μέρες μετά την κοινοποίησή του.

Η πλειοψηφία, πάντως, τον αντικειμένων αφορούν παλιά υπόγεια καλώδια, ξύλινα «καρούλια» καλωδίων, τελάρα και παλιά ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ τα οποία πρόσφατα αντικαταστάθηκαν από καινούρια.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το σημείο οι οποίες «περιγράφουν» την ντροπιαστική εικόνα με τα σκουπίδια.