«Κινηματογραφικό» τροχαίο στο Παληό με αυτοκίνητο παρολίγο να πέφτει στο… «κενό»! [φωτογραφίες]

Το ήδη «ταλαιπωρημένο» μεταλλικό στηθαίο «κράτησε» την τελευταία στιγμή το όχημα προτού βρεθεί στον γκρεμό!

Στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2017, ένα ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο στο Παληό με κατεύθυνση προς την πόλη της Καβάλας εξετράπη της πορείας του αμέσως μετά τη στροφή στη στάση «Ακρωτήρι» και κατέληξε, αρκετά μέτρα παρακάτω, να βρίσκεται «αγκαλιά» με τη μεταλλική μπάρα (στηθαίο), το μοναδικό «εμπόδιο» μεταξύ του δρόμου και του γκρεμού από κάτω!

Πρόκειται για το «γνωστό» κομμάτι δρόμου με τις διαδοχικές στροφές, από το Ακρωτήρι μέχρι το ξενοδοχείο Villa Romantica στο οποίο σημειώνονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα, γεγονός το οποίο «μαρτυρούν» τα συνήθως «ταλαιπωρημένα» κιγκλιδώματα και οι μπάρες που βρίσκονται ένθεν κακείθεν του οδοστρώματος.

Το μεταλλικό στηθαίο το οποίο τελικά «αγκάλιασε» το αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας ήταν ήδη, εδώ και πάρα πολύ καιρό, «στραβωμένο» από προηγούμενο τροχαίο και κατάφερε οριακά να συγκρατήσει το όχημα έτσι ώστε να μην βρεθεί στο κενό! Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο μετά τη στροφή του Ακρωτηρίου, προσπάθησε να το «φέρει», αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά «προσγειώθηκε» στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες, με το αυτοκίνητό του να «βλέπει» προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που κινούνταν!

Ως εκ… θαύματος, ο οδηγός του αυτοκινήτου χαίρει άκρας υγείας, αφού κατάφερε να βγει από το όχημα χωρίς να φέρει ούτε μια… γρατζουνιά!