Η Energean «θωρακίζει» τους αστυνομικούς της Καβάλας με σύγχρονα αλεξίσφαιρα γιλέκα

Με κοινό γνώμονα της εταιρίας και της Αστυνομίας την ασφάλεια του προσωπικού και της κοινωνίας της Καβάλας η Energean ενίσχυσε για μια ακόμα φορά στην πράξη το έργο της Αστυνομίας μετά από σχετικό αίτημα

Στην δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων τελευταίου τύπου αλλά και βοηθητικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς την Διεύθυνση Αστυνομίας στην Καβάλα προχώρησε η Energean Oil & Gas, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια του Σώματος για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του.

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και την Energean εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής Kavala Oil Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος και δήλωσε τα εξής: «H έννοια της ασφάλειας αποτελεί βασική αρχή της επιχειρηματικής κουλτούρας της Energean και των εργαζομένων της και χαρακτηρίζει τη λειτουργία των εγκαταστάσεών της με ένα άψογο ιστορικό σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη από περιβαλλοντικής πλευράς περιοχή. Προφανώς, αυτή η κουλτούρα συνεπάγεται την ευαισθητοποίηση και σε γενικότερα θέματα ασφάλειας της κοινωνίας και των συμπολιτών της. Πληροφορηθήκαμε την ανάγκη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας για εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες και χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκριθήκαμε, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας αστυνομικούς τα νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα να χρειαστούν όσο γίνεται λιγότερο στη δουλειά τους καθώς και να είναι πάντοτε ασφαλείς και επιτυχημένες οι επιχειρήσεις τους για το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Από την πλευρά του, ο Διοικητής Αστυνομίας Καβάλας, ταξίαρχος Γιώργος Γκράνας, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά την Energean Oil & Gas για την πρωτοβουλία της αυτή. Θεωρούμε ότι ο νέος εξοπλισμός, ο οποίος πληροί τις πλέον σύγχρονες επιχειρησιακές προδιαγραφές, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για τους συναδέλφους στην ώρα του καθήκοντος και μπορεί να λειτουργήσει και αποτρεπτικά προς την εκδήλωση έκνομων πράξεων σε βάρος της κοινωνίας μας. Θωρακίζοντας τους αστυνομικούς μας, θωρακίζουμε την ίδια την κοινωνία και υπηρετούμε καλύτερα τον τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών της Καβάλας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Κωνσταντίνος Σιμούδης, ο προϊστάμενος Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Υπαστυνόμος Β’ Ιωάννης Πουλαρινός και ο υπασπιστής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Αθανάσιος Κοψίδας.