Να αποσυρθεί άμεσα το βίντεο του Euronews για την ΠΑΜ-Θ ζητάει ο Γιώργος Καλαντζής

Ο τέως υπουργός σημειώνει ότι δε χρήζουν σχολιασμού τα «2 λεπτά για καριόκες» και ζητάει άμεσα τη δημιουργία νέου, πιο «δίκαιου» σποτ για όλες τις περιοχές της Περιφέρειας και δη για το Νομό Καβάλας

Συνεχίζονται οι αλυσιδωτές αντιδράσεις για το τηλεοπτικό σποτ το οποίο προβάλλει το τηλεοπτικό δίκτυο Euronews με «πρωταγωνιστή» τις ομορφιές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του τέως υπουργού και βουλευτή Καβάλας Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρξε μεροληψία υπέρ κάποιων περιοχών, στις οποίες αφιερώθηκε υπερβολικός χρόνος σε ένα ούτως ή άλλως μικρό βίντεο, όπως «τα 2 λεπτά για τις καριόκες» της Ξάνθης.

Μάλιστα, ο κ. Καλαντζής στέκεται και τον ελάχιστο χρόνο ο οποίος διατέθηκε για την Καβάλα, καθώς και στον αποκλεισμό της Θάσου, σχολιάζοντας εν είδει επιλόγου ότι «Δεν χρειάζονται σχόλια, χρειάζεται να αποσυρθεί άμεσα και να ετοιμαστεί επίσης άμεσα ένα νέο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τέως υπουργού.

«Προβολή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης… 4 λεπτά συνολικός χρόνος, μοιρασμένα ως εξής: 3 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα για τη Θράκη, 15 δευτερόλεπτα για την Καβάλα, 0 για τη Θάσο, 5 δευτερόλεπτα για τη Δράμα. Κι από τα 3,40 της Θράκης, τα 2 λεπτά για τις καριόκες… Δεν χρειάζονται σχόλια, χρειάζεται να αποσυρθεί άμεσα και να ετοιμαστεί επίσης άμεσα ένα νέο».