Ραντεβού στην Ερυθρού, όπως παλιά: «Και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…»! [φωτογραφίες]

Το απόλυτο φλας-μπακ στη νυχτερινή Καβάλα της δεκαετίας του ’80 και του ’90 μέσα από δεκάδες φωτογραφίες της εποχής - Αξέχαστα στέκια, αμφιλεγόμενες στιλιστικές επιλογές, «σούζες» και διασκέδαση «όπως παλιά»

Λιγότερες από 24 ώρες έχουν απομείνει μέχρι το «1ο Ραντεβού στην Ερυθρού όπως παλιά», το διαδικτυακό happening που οργανώνεται το βράδυ του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2017 στην Καβάλα, πού αλλού, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού, άλλοτε «ναυαρχίδα» της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη, μπροστά από εκεί που κάποτε λειτουργούσε το ΛΑ ΦΙΤ (σήμερα Ροζ Πάνθηρ).

Ήδη, πάνω από 1.100 άτομα έχουν δηλώσει «παρών» στη σελίδα του event στο facebook! Οι σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες αναμένεται να  «πλημμυρίσουν» το πεζοδρόμιο της Ερυθρού «όπως παλιά» και να θυμηθούν, με την κατάλληλη μουσική «επένδυση» αξέχαστες βραδιές στο Μπιγκ Μπεν, το Κύτταρο, το Ζικ Ζακ, την Ντόρο, το Καπράν, το Ωκεανίς, το Μικρό Καφέ, τη Μιράντα, το Παρκ, το Front Page, τη Βεγγέρα, την Μπαλάντα, το ΛΑ ΦΙΤ, την Ανδρομέδα, τα Γκούντις, την Treff, το Μονακό, τα Patrick Games…




Δεν ξέρουμε αν οι Καβαλιώτες νοσταλγοί θα «κατεβάσουν» από τις ντουλάπες τους τα φλάι, τα περφέκτορ, τις εμπριμέ γραβάτες και τα εκκεντρικά πουκάμισα, τις Dr. Marten’s ή τις μπότες Βέρμαχτ, αλλά προς το παρόν δεκάδες έχουν «κατεβάσει» τα φωτογραφικά άλμπουμ και έχουν μοιραστεί εκατοντάδες φωτογραφίες που «μαρτυρούν» την Καβάλα μιας άλλης εποχής.

Το KAVALA POST, χορηγός επικοινωνίας του 1ου αυτού «Ραντεβού», παρουσιάζει σήμερα ένα δεύτερο φωτογραφικό αφιέρωμα, δημοσιεύοντας τις χαρακτηριστικότερες φωτογραφίες που έχουν «ανέβει». Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα θυμίζουν σε πολλούς από εσάς…