Καβάλα: Ακόμα ένα «μπλακ άουτ» στους δρόμους των Ποταμουδίων

Για πολλοστή φορά οι δρόμοι της συνοικίας βυθίζονται στο σκοτάδι από ένα βραχυκύκλωμα το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τους κατοίκους-Ανάβουν τα φώτα από τις... βεράντες για να «δώσουν» φως στα σοκάκια

Σε… μάστιγα έχουν εξελιχθεί τα «μπακ άουτ» στους δρόμους της συνοικίας των Ποταμουδίων στην Καβάλα, καθώς για άλλη μια φορά η συνοικία βυθίστηκε στο σκοτάδι.




Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017, όταν «έπεσε» το φως σχεδόν σε όλους τους δρόμους της γειτονιάς, μέχρι τα όρια του Προφήτη Ηλία και δεν επανήλθε ποτέ.

Το… φαινόμενο συνήθως εμφανίζονταν μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή μετά από πτώσεις τάσεις, όμως τώρα εμφανίζεται και ως μπλακ άουτ… εν αιθρία με τους κατοίκους να έχουν αγανακτήσει, ενώ κάποια σοκάκια είναι στο σκοτάδι μόνιμα εδώ και καιρό.

Μάλιστα, σε κάποιους το σκοτάδι έγινε… ρουτίνα και αφήνουν τα φώτα από τις βεράντες τους αναμμένα για να «δώσουν» φως στα σοκάκια.

Ουκ ολίγες φορές, δε, έχουν απευθυνθεί στους αρμόδιους για το πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται πιο συχνά κι από… ίωση του χειμώνα, ωστόσο η συχνότερη απάντηση που λάμβαναν ήταν ότι είναι ένα βραχυκύκλωμα το οποίο «ρίχνει» την παροχή ρεύματος στη γραμμή των Ποταμουδίων, όμως η λύση παραμένει στο… σκοτάδι, όπως και η γειτονιά.