Γέμισε από ευχές και λουλούδια το γραφείο της δημάρχου Καβάλας [φωτογραφίες]

Η Δήμητρα Τσανάκα δέχτηκε από το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου 2017 την επίσκεψη δεκάδων πολιτών και των συνεργατών της οι οποίοι έσπευσαν στο δημαρχείο για να της ευχηθούν για την ονομαστική της εορτή

Για έναν… διαφορετικό και καλό λόγο ήταν ανοιχτό την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 το γραφείο της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, καθώς γιόρτασε την ονομαστική τη γιορτή, δεχόμενη τις ευχές δεκάδων πολιτών και των συνεργατών της.

Η δήμαρχος ανταπέδωσε τις ευχές με χαμόγελα και το γνωστό της χιούμορ, αλλά και με πολλά κεράσματα και αναψυκτικά για όποιον της ευχόταν για την γιορτή της ή απλά περνούσε από το δημαρχείο.

Φίλοι και συνεργάτες πέρασαν από το γραφείο της Δήμητρας Τσανάκα για ένα «χρόνια πολλά»

Το γραφείο της δημάρχου γέμισε λουλούδια και δώρα από τους ανθρώπους που πήγαν να της ευχηθούν, ενώ δίπλα της ήταν συνεχώς οι συνεργάτες της, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής της, οι υπάλληλοι του δήμου, αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης.

Η δήμαρχος Καβάλας με την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή δήμου Καβάλας» Ευαγγελία Δρακονάκη

Η κ. Τσανάκα τόνισε για μια ακόμη φορά ότι το γραφείο της θα είναι ανοικτό για όλους κάθε μέρα και μαζί με τους συνεργάτες της και το προσωπικό του δήμου θα προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες.

Η Δήμητρα Τσανάκα με τον συνεορτάζοντα γιο της Δημήτρη