«Αγνώριστη» η Μεγάλη Λέσχη! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου-κόσμημα της Καβάλας

Ο Αντιδήμαρχος Καβάλας Δημοσθένης Τουλκίδης ξενάγησε εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπουργείων και Διαχειριστικών Αρχών στο κτίριο-κόσμημα της Καβάλας - Στο τέλος του 2017 η παράδοση του έργου

Σάρκα και οστά άρχισε να παίρνει η αναγεννημένη, πλέον, Μεγάλη Λέσχη, το ιστορικό κτίριο-κόσμημα της Καβάλας. Μάλιστα, για πρώτη φορά ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών Δημοσθένης Τουλκίδης δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό της Λέσχης, από την ξενάγηση εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπουργείων και Διαχειριστικών Αρχών η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 σε έργα της πόλης.




Πάντως, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017, με τη νέα παράταση να εγκρίνεται κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, καθώς εκκρεμεί η παράκαμψη κάποιων διαδικαστικών τεχνικών δυσκολιών, όπως η προμήθεια χρωμάτων για το βάψιμο της Λέσχης.

Όσον αφορά το «μετά» και το αν η εκμετάλλευση της Λέσχης θα αποφέρει χρήματα στον δήμο Καβάλας, ο κ. Τουλκίδης είναι ξεκάθαρος: «Δυστυχώς στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα όταν προκύπτει έσοδο προκύπτει και πρόβλημα. Έτσι λοιπόν δεν προβλέπεται οικονομική δραστηριότητα στο κτίριο. Όμως είναι πράγματι ένα κτίριο κόσμημα το οποίο θα μπορέσει να φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου δράσεις και εκδηλώσεις σε μια αίθουσα που λείπει από την Καβάλα».