Άγνωστες «ψηφίδες» της τοπικής Ιστορίας μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Αναστασιάδη [φωτογραφίες, βίντεο]

«Βιωματικό 1935-1985»: Μέσα σε 192 σελίδες ξετυλίγονται πρόσωπα και γεγονότα, βγαλμένα από τα βιώματα του Καβαλιώτη συνταξιούχου τυπογράφου

Ο δήμος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» παρουσίασαν το βιβλίο του συνταξιούχου τυπογράφου Παναγιώτη Αναστασιάδη με τίτλο «Βιωματικό 1935-1985».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο Ιστορικός-Ερευνητής Κομνηνός Απότας και ο Ιστορικός Νίκος Καραγιαννακίδης, με την υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Κατερίνα Κουμανίδου να συντονίζει την εκδήλωση.

Η βιωματική αφήγηση των 192 σελίδων του κ. Αναστασιάδη δεν αποτελεί μία απλή βιογραφία, αλλά είναι ένα μάθημα τοπικής Ιστορίας από σπουδαία γεγονότα και πρόσωπα της Καβάλας.

Ο συγγραφέας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της έκδοσης και δέχθηκε την αγάπη του κόσμου που παραβρέθηκε για να τιμήσει τη συγγραφικό του πόνημα. Το βιογραφικό του κ. Αναστασιάδη μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση του βιβλίου