150 Σοροπτιμίστριες από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην Καβάλα

Μια σημαντική διοργάνωση για τον Ελληνικό Σοροπτιμισμό που συμπίπτει χρονικά με τον εορτασμό των 55 χρόνων «ζωής» του Ομίλου της πόλης μας

Το τριήμερο από Παρασκευή 10 έως και Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί στην Καβάλα μας η Πανελλήνια Συνάντηση Εργασίας Προέδρων, Διευθυντριών Προγράμματος και Βοηθών Διευθυντριών Προγράμματος των Ομίλων της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδας στο Lucy Hotel.

Η Συνάντηση διοργανώνεται από τον Σοροπτιμιστκό Όμιλο Καβάλας και συμπίπτει χρονικά με τον εορτασμό 55 χρόνων αδιάλειπτης δράσης του Ομίλου.

Αναμένονται περίπου 150 Σοροπτιμίστριες από όλη την Ελλάδα οι οποίες θα ενημερωθούν για τους άξονες δράσης και για τα προγράμματα της χρονικής περιόδου 2017-2018 από τις αξιωματούχους της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδας, ενώ θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ξεναγήσεις και περιηγήσεις στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης έχουν προγραμματιστεί παράλληλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, 19:30
Εναρκτήρια εκδήλωση-καλωσόρισμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας. Θα γίνει παρουσίαση με θέμα: «Ανακαλύπτοντας την Καβάλα» από τονΑρχαιολόγο Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας-Θάσου Μιχάλη Λυχούνα. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Καβάλας Φίλιππος Μανωλούδης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, 20:00
Δείπνο για τον εορτασμό των 55 χρόνων δράσης του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας. Μουσική από τους: Γιώργο Σεμερτζίδη (πλήκτρα), Σταύρο Κητή (τραγούδι) και Λίτσα Ασωνίτου (τραγούδι).

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
Το τριήμερο θα κλείσει με ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και στο Βαπτιστήριο της Λυδίας.