Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται η Καβαλιώτισσα ποιήτρια Χρυσούλα Βακιρτζή

Μια περίεργη ανάρτηση και το γεγονός ότι η αγαπητή σε όλους συγγραφέας είχε να δώσει σημεία ζωής από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 ανησύχησαν γνωστούς και φίλους της οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία

Μια ανησυχητική ανάρτηση της ποιήτριας, βιβλιοκριτικού, δημοσιογράφου και συγγραφέως, της αγαπητής σε όλους Χρυσούλας Βακιρτζή, η οποία είναι σε κατάσταση σπαστικής τετραπληγίας και ζει μόνη στο σπίτι της, μετά τον θάνατο της μητέρας της, κινητοποίησε γνωστούς και φίλους, ειδικά όταν μετά την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής.




Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 έσπευσε στο σπίτι της περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την κ. Βακιρτζή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Πάντως, η περίεργη και ανησυχητική, συνάμα, ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ στο Facebook της γνωστής και αγαπητής σε όλη την κοινωνία της Καβάλας συγγραφέως (η οποία ακολουθεί παρακάτω) ήταν αυτή η οποία κινητοποίησε τους ανθρώπους που την νοιάζονται και τελικά ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και την Αστυνομία.