Όλη η Καβάλα ένα παραμύθι: Δεν έπεφτε καρφίτσα στις Παραμυθοδρομίες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας [φωτογραφίες]

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αγγελική Θάνου ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών με τη... μουσική βοήθεια του Ωδείου Νεάπολις Καβάλας

ΗΔημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2017 στο Παιδικό Τμήμα για τους μικρούς της αναγνώστες μια απολαυστική εκδήλωση παραμυθο-δρομιών με καλεσμένη τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αγγελική Θάνου.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης επικρατούσε το αδιαχώρητο με δεκάδες όρθιους, παιδιά και γονείς, να απολαμβάνουν το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας, με τη διασκέδαση να εναλλάσσεται με τις αλληγορίες και τις διδαχές, καθώς ο εκπαιδευτικός ρόλος των παραμυθιών και η χαρά των ιστοριών που περιγράφουν είναι μονάδες ομοούσιες και αδιαίρετες.

Πολύτιμη και η… μουσική βοήθεια του Τμήματος Μουσικοκινητικής Αγωγής του Ωδείου Νεάπολις Καβάλας (Διδασκαλία/Δραματοποίηση Γιούλη ΑραμπατζόγλουΒασιλική Ζήσου) το οποίο πλαισίωσε την εκδήλωση.

Ακόμα και ο αντιδήμαρχος Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου ενθουσιάστηκε με την εκδήλωση, αλλά και ευρύτερα με το έργο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, «ανεβάζοντας» φωτογραφίες και το μήνυμα ότι «η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας πρωτοπορεί και παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή στη ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων. Τα θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στο προσωπικό της βιβλιοθήκη μας, που υπερβάλλει εαυτόν, χωρίς να φείδεται κόπων και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον του. To be continued…».

Περισσότερα για την Αγγελική Θάνου και το συγγραφικό της έργο μπορείτε να δείτε εδώ.