Ονειρούπολη Δράμας: Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξεκινάει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου με τον Ευγένιο Τριβιζά

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας συγγραφέας παραμυθιών, μαζί με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Κουφό, εγκαινιάζουν τη μεγάλη γιορτή, αλλά και το... στίγμα της νέας φιλοσοφίας που υιοθετεί φέτος η διοργάνωση

Ένα ακόμη μαγικό, Χριστουγεννιάτικο παραμύθι θα γραφτεί φέτος στη Δράμα. Ένα παραμύθι με τουνελόδρακους, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, μικρά λυκάκια, καλικάντζαρους, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωπους, αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. Χαρακτήρες που κάθε χρόνο, ζουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.
Για περίπου έναν μήνα ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης μεταμορφώνονται σε σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, την Ονειρούπολη!

Το φετινό παραμύθι της Ονειρούπολης θα αρχίσει να γράφεται στις 4 Δεκεμβρίου και την πρώτη του σελίδα θα γράψει στις 19:00 ο μεγάλος Έλληνας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς.

Τα εγκαίνια της Ονειρούπολης από τον διεθνούς φήμης Έλληνα συγγραφέα δίνουν το στίγμα της νέας φιλοσοφίας που υιοθετεί ο δήμος Δράμας στη διοργάνωση της γιορτής, που άλλαξε τον τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Επιπλέον, στο μουσικό τμήμα της τελετής έναρξης αναμένεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους ο νέος αγαπημένος και βραβευμένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται δεκάδες διαφορετικές, δωρεάν εκδηλώσεις, με πολλές ανανεωμένες δράσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και θεματικά εργαστήρια.

Μικροί και όσοι νιώθουν… μικροί, θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να παίξουν, να εξασκήσουν τη δημιουργικότητά τους, να ζωγραφίσουν και να… τους ζωγραφίσουν, να διδαχθούν, να ανταμώσουν Χριστουγεννιάτικους ήρωες και πρωταγωνιστές παραμυθιών, να μαγειρέψουν, να κάνουν πειράματα, να συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο φορέων και συλλόγων…

Με λίγα λόγια, θα ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες και θα γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στο μοναδικό, Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!