Ως εδώ! Οι γονείς των Φιλίππων «ξεσηκώνονται» για την κατάσταση του Σχολείου: Τρέχουν νερά, πέφτουν σοβάδες…

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Κρηνίδων καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση εν μέσω καταγγελιών απαξίωσης των αιτημάτων τους από τη Δημοτική Αρχή

Οκόμπος έφτασε στο… χτένι για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του πρώην δήμου Φιλίππων σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Γυμνάσιο-Λύκειο των Κρηνίδων. Όπως καταγγέλλουν εδώ και καιρό, η οροφή του Σχολείου «μπάζει» νερά που στάζουν στο εσωτερικό του κτιρίου, από τα ταβάνια όπου περνούν καλωδιώσεις «τρέχουν» νερά με κίνδυνο… ηλεκτροπληξίας (!), νερά μαζεύονται και λιμνάζουν για μέρες, ενώ υπάρχει και κίνδυνος να πέσουν και σοβάδες στα κεφάλια των παιδιών!

Οι γονείς καταγγέλλουν επίσης την αδιαφορία του δήμου Καβάλας. Παρά τα επίμονα αιτήματά τους, κανένα από τα προβλήματα του Σχολείου των Κρηνίδων δεν έχει λυθεί, ενώ όσο «μπαίνουμε» στον χειμώνα, η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη.




Για τους λόγους αυτούς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου των Κρηνίδων καλεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 18:00, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση. «Η φοίτηση των παιδιών μας σε ένα ασφαλές σχολείο είναι υπόθεση όλων μας», επισημαίνουν στη σχετική πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου: